Huni Türkce / Isolab Polipropilen Yarikli Huni Halkasi / Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin.

Huni Türkce / Isolab Polipropilen Yarikli Huni Halkasi / Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin.. Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir? Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; She poured the molten lead into a funnel. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum.

Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme. I find funnel cake a bit too sweet. Yunanca sözcük eski yunanca χoanē veya. (daha fazla ayrıntı için çeviriye tıklayın/dokunun).

Isolab Yukseklik Ayarli Celik Huni Halkasi
Isolab Yukseklik Ayarli Celik Huni Halkasi from isolab.com.tr
Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Huni is a 360° creative agency, specialized in. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç.

Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir?

Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme. You can pour the liquid by using a funnel. Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir? Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek. Huni da turkish (wd) onun belirtti: Huni is a 360° creative agency, specialized in. Huni için benzer çeviriler, benzer kelimeler, ilgili terimler. She poured the molten lead into a funnel. Yeni yunanca χoní χωνί z külah şeklinde sıvı akıtma aracı sözcüğünden alıntıdır. Türkçe dilinden i̇ngilizce diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir.

Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. Huni da turkish (wd) onun belirtti: Türkçe dilinden i̇ngilizce diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Slovence somalice sundanizce svahili dili tacikce tamil tatarca tay dili telugu dili türkçe udmurt ukraynaca urduca vietnamca wallon yidce yoruba yucatec maya yunanca zulu.

Huni Silindir Ve Borularin Sekil Degisimi Achberg
Huni Silindir Ve Borularin Sekil Degisimi Achberg from www.achberg.com
Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum. Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir. Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. I find funnel cake a bit too sweet. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir.

Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Genel türkçe terimi olarak huni: Türkçe huni kelimesinin i̇ngilizce karşılığı. Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Genel türkçe terimi olarak huni: Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek. Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan;

Irak Plastik Huni 3 Lu Set Hu335
Irak Plastik Huni 3 Lu Set Hu335 from www.yilmazpark.com
Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Huni (belirtme hâli huniyi, çoğulu huniler). Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; You can pour the liquid by using a funnel. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. Genel türkçe terimi olarak huni:

Yunanca sözcük eski yunanca χoanē veya.

Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek. Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin. Türkçe huni kelimesinin i̇ngilizce karşılığı. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Huni da turkish (wd) onun belirtti: Yeni yunanca χoní χωνί z külah şeklinde sıvı akıtma aracı sözcüğünden alıntıdır. Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir? Yunanca sözcük eski yunanca χoanē veya.

I find funnel cake a bit too sweet huni. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan;

Posting Komentar

0 Komentar